Zuiderhuis Nieuwsbrief
Ontdek onze bijzondere reizen wandelreizen - jongerenreizen - wereldreizen - fietsvakanties - ijslandreizen - laplandreizen
 
 
Een eens-in-je-leven reiservaring
Zet een safari op je bucket list
Kun je een safari in woorden vatten? Nauwelijks. Daar zijn de emoties veel te intens voor. Je leest vooraf dat je veel dieren zult zien. Maar dat het wild in zo'n immense getale en zo dicht voor je ogen verschijnt, is een overdonderend gevoel. Voeg daarbij de magie van Afrika, en je weet waarom je deze eens-in-je-leven reiservaring niet mag missen.
Ontdek hier de safari's van ZuiDERHuiS
Proef van mythisch Madagaskar met ZuiDERHuiS
Wie krijgt er geen glimlach om de mond alleen als hij de klank van het woord hoort: MA-DA-GAS-KAR. Een land dat met de nodige mythes is omgeven, en de geur oproept van specerijen zoals nootmuskaat of de smaak van vanille. ZuiDERHuiS Wereldreizen biedt je 4 verschillende reizen naar het eiland van lemuren en kleurrijke kameleons, waarbij de nadruk ligt op de pure natuur en de kennismaking met een bijzonder vriendelijke bevolking, een mix van Aziatisch en Afrikaans.

Ontdek de verborgen pareltjes van Madagascar
Proef van mythisch Madagaskar met ZuiDERHuiS Wereldreizen
6 goede redenen om met Jongerenreizen naar Senegal te reizen
6 goede redenen om met jongerenreizen naar senegal te reizen
Voor het eerst trekt ZuiDERHuiS Jongerenreizen naar het exotische Senegal. De vluchtduur is een echte troef: op amper 5,5 uur vliegen sta je in een compleet andere wereld! Het West-Afrikaanse land is bijzonder 'warm' in alle betekenissen van het woord. De temperatuur kan er hoog oplopen en de bevolking is bijzonder gastvrij. Op de dorpspleinen dansen mensen op het ritme van de djembé, in de uitgestrekte natuurparken verwonder je je over unieke fauna en flora.

Ontdek de 5 andere goed redenen
je hoeft niet ver voor een prachtige fietsvakantie
Vergeet Mallorca en Italië als fietsparadijzen. Ook dichter bij huis vind je heuvelachtige landschappen waar fietsers koning zijn. In Noord-Frankrijk, in de ongerepte natuur van de Opaalkust, fiets je op paden waar dagelijks alleen de melk- en groenteboer passeren. Wist je dat je in Nederland kunt mountainbiken in mergelgrotten? Met zijn vele kuitenbijters is de bijnaam van het Nederlandse-Limburgse heuvelland 'klein Zwitserland'. En dan hebben we het nog niet over de typische vissersdorpjes van Zeeland gehad.

Ontdek hier 4 toffe dichtbij-fietsvakanties
Je hoeft niet ver de grens over voor een prachtige fietsvakantie
Unieke groepsreis in november
Gezocht: goed getrainde wandelaars voor ons aconcagua-avontuur
De machtige Aconcagua ligt in de Andes in Argentinië en is met zijn 6.962 meter de hoogste berg ter wereld buiten het Himalaya-gebergte. Sportievelingen die de uitdaging voor de klim aangaan, spotten hoog boven hun hoofd condors en zien hoe de kronkelende bergrivier zich een weg baant tussen de toppen. De technische moeilijkheid is beperkt, maar de natuurelementen en het ongerepte kader staan garant voor een extreme confrontatie met jezelf. Tijdens onze unieke groepsreis in november beleef je de sfeer van het echte hooggebergte.

Dit staat je te wachten tijdens de groepsreis
Bestel nu de nieuwe lapland-brochure
Jij geniet volop van de heerlijke zomer, maar achter de schermen werken wij hard aan onze wintervakanties. De nieuwe Lapland-brochure verschijnt deze maand en je kan ze nu al bestellen. Je vindt er tal van nieuwigheden voor een fantastische wintervakantie in het Hoge Noorden. Zo presenteren we je een verblijf aan de stille oevers van het Menesjärvi-meer waar je het noorderlicht kunt bewonderen. Avonturiers gaan langlaufen op de taiga of trekken met husky's de wildernis in. En wie ten volle van het authentieke Lapland wil proeven verblijft een week tussen de Sami op 500 kilometer boven de poolcirkel.

Ontdek hier onze Arctische beleefweek bij de Sami
Bestel nu de nieuwe Lapland-brochure
Dit maakt nieuwjaar op Ijsland zo uniek
Vier je nieuwjaar 2016 op IJsland?
IJsland, waar de natuur nog vrij spel heeft en de adembenemende panorama's niet te tellen zijn, ligt dichterbij dan je denkt. Op amper drie uur vliegen kom je in een andere wereld terecht. Vanaf nu vlieg je ook 's winters voor het eerst rechtstreeks vanuit Brussel! Het spectaculaire en spontane vuurwerk in Reykjavik is ongezien in Europa. En het land van geisers, gletsjers en walvissen heeft je in de gezellige eindejaarsperiode nog véél meer te bieden.
Ontdek hier wat nieuwjaar op IJsland zo uniek maakt
Info en evenementen
Infoavond
LApland
Dinsdag 8 september
om 19:30
ZuiDERHuiS Gent
Kortedagsteeg 13-15
9000 GENT
meer info
Infoavond
Lapland
Donderdag 10 september
om 19:30
ZuiDERHuiS Antwerpen
Melkmarkt 23
2000 ANTWERPEN
meer info
Infoavond
I
jsland
Vrijdag 20 november
om 20:00
ZuiDERHuiS Gent
Kortedagsteeg 13-15
9000 GENT
meer info
Zuiderhuis - Facebook - LinkedIn - Pinterest - Instagram Zuiderhuis facebook google+ pinterest instagram
Melkmarkt 23, 2000 Antwerpen | +32 3 285 99 90 | antwerpen@zuiderhuis.be
Kortedagsteeg 13-15, 9000 Gent | +32 9 233 50 00 | gent@zuiderhuis.be
Bekijk onlineUitschrijven