Zuiderhuis Nieuwsbrief
Ontdek onze bijzondere reizen wandelreizen - jongerenreizen - wereldreizen - fietsvakanties - ijslandreizen - laplandreizen
 
 
Proef van mythisch Madagaskar Boek nu een fantastisch wandelweekend in de herfst
Boek nu een fantastisch wandelweekend in de herfst
De seizoenen zijn een magisch iets. Genieten we nu nog volop van lange weldadige zomerdagen, binnen een maand kruipt de eerste kou weer in je kleren. De herfst is dé periode bij uitstek om je stappers aan te trekken en te genieten van een deugddoend wandelweekend tussen de kleurenpracht van de natuur. Dit najaar organiseren we onder meer begeleide wandelreizen naar de Ourthe en het Duitse Drielandenpunt.
Proef hier van de voordelen van een begeleide wandelreis
Ontdek de 'Indian way of life’ met ZuiDERHuiS Wereldreizen
Kan dat nog, een land op een heel andere manier zien en volledig van de platgetreden toeristische paden afwijken? We bewijzen het met onze 19-daagse etnologische groepsreis naar Chhattisagarh en Odisha, de nieuwe naam voor deelstaat Orissa. De klemtoon ligt volledig op de traditionele stammen en landelijke dorpjes, waardoor je helemaal ondergedompeld wordt in de Indiase 'way of life'. Tegelijk vergeten we natuurlijk de culturele toppers niet, zoals de zonnetempel van Konarak. Ook iets voor jou?

Proef hier de sfeer van onze Odisha-groepsreis
Ontdek de 'Indian way of life’ met ZuiDERHuiS Wereldreizen Wereldreizen
Ontdek de charme van IJsland in de winter
Ontdek de charme van IJsland in de winter
IJsland is niet alleen in de zomer een feest. Ook in de winter biedt het fascinerende land een schat aan activiteiten. Onder een parelwitte laag sneeuw ziet de omgeving er betoverend mooi uit, en de kans dat je het noorderlicht te zien krijgt is erg groot. Bijkomend voordeel: er zijn veel minder toeristen dan in de zomer en dus is het ook budgetvriendelijker.
Ontdek het hier
Trek er deze winter op uit met husky’s in Finland
Het is een avontuur dat tot de verbeelding spreekt: 's winters op pad gaan met een span husky's in het ongerepte hoge noorden, bij temperaturen tot dertig graden onder nul. De dikke laag sneeuw tovert de omgeving om tot een feeëriek winterlandschap uit een sprookjesboek. Rendieren, het noorderlicht en de adembenemende natuur maken het plaatje compleet. Laplandreizen presenteert je met trots een nieuw winteravontuur vol adrenaline in het hart van de Finse taiga!

Ontdek hier 4 toffe dichtbij-fietsvakanties
Trek er deze winter op uit met husky’s in Finland
Unieke groepsreis in november
Vier Nieuwjaar op de Filipijnen met ZuiDERHuiS Jongerenreizen
De Filipijnen zijn een relatief onbekende bestemming, maar fantastisch om op een alternatieve manier de Nieuwjaarsdagen te vieren. Onze begeleider van deze groepsreis kent het land door en door. Hij schotelt je hoogtepunten voor als snorkelen met walvishaaien, de ongerepte stranden van Palawan en de bruisende couleur locale in hoofdstad Manila.

Vier Nieuwjaar op de Filipijnen met ZuiDERHuiS Jongerenreizen
Wandelen in de drie nationale parken van Zuid-Polen
Het zuiden van Polen en Krakau vormen een schitterend decor voor een begeleide wandelreis vol natuur en cultuur. Je maakt op acht dagen tijd niet alleen kennis met de mooiste karstlandschappen op de grens tussen Polen en Slowakije. Je bezoekt met een Nederlandstalige gids ook de hippe Poolse stad Krakau, en ook Auschwitz en de zoutmijn van Wieliczka ontbreken niet in het programma. Boek nu een van de laatste plaatsen voor onze groepsreis in augustus of september!

Wandelen in de drie nationale parken van Zuid-Polen
Wandelen in de drie nationale parken van Zuid-Polen
Daarom zijn dit onze 3 populairste fietsroutes
Daarom zijn dit onze 3 populairste fietsroutes
Een fietsvakantie van ZuiDERHuiS is ideaal voor wie zijn vakantiebestemming op een sportieve en aangename manier wil ontdekken. Of je nu koers zet naar het tot de verbeelding sprekende Venetië, het leven achter de stranden van Mallorca verkent of in het spoor van de Donau naar Boedapest rijdt: fietsen is genieten! Dat net die routes zo populair zijn, is geen toeval. De mix van natuur en cultuur, gezellige kuststadjes of de mooiste Oost-Europese hoofdsteden is gewoon onweerstaanbaar.

Check hier onze 3 populairste fietsroutes
Zuiderhuis - Facebook - LinkedIn - Pinterest - Instagram Zuiderhuis facebook google+ pinterest instagram
Melkmarkt 23, 2000 Antwerpen | +32 3 285 99 90 | antwerpen@zuiderhuis.be
Kortedagsteeg 13-15, 9000 Gent | +32 9 233 50 00 | gent@zuiderhuis.be
Bekijk onlineUitschrijven